Izdelava napisnih lističev - Vamotel

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Izdelava napisnih lističev za vaš telefon
Da bo Vaš telefon zaživel v polni funkcionalnosti si nastavite in označite nastavljive tipke na telefonu. Preprost postopek s katerim si najprej na tipko nastavite želeno funkcijo ali številko. V primeru, da gre za zunanjo številko ne pozabite na izhodno številko (običajno je to 0). Postopek začnete pri položeni slušalki in vstopno kodo *91, nato sledite navodilom na zaslonu telefona.
Ko ste končali, si na spodnjih fotografijah izberete model vašega telefona in enostavno izpolnite obrazec. Sledi še tisk, izrez in Vaš telefon je pripravljen.
V primeru, da boste potrebovali pomoč nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.


1. Klikni z miško na željenem področju zaznamovanem z rumeno za vaš izbrani sistemski telefon.

OpenStage:

                                       

OptiPoint:

                                       
         

OptiSet E:

                                                 


2. Na vprašanje, kaj želite narediti z datoteko, izberite Odpri (Open it), nato kliknite v redu (OK). Če se pogovorno polje ne prikaže in Word dokument ni naložen, pritisnite desno tipko na miški v zgornjem oknu brskalnika in shranite datoteko na trdi disk. Nato lahko naložite Wordov dokument z dvojnim klikom v programu Windows Explorer.


3. Trakovi za izbrano tipkovnico so na voljo v obliki Wordovega dokumenta.4. Kliknite z miško na eno od sivih polj v Wordovem dokumentu in nato napišite besedilo (npr. ime).


5. Najprej naredite test tiskanja na navaden list papirja in preverite stanje podajanja smeri svojega tiskalnika.
Natisnite Wordov dokument in nato izrežite na označenem polju vzdolž perforacije. Listič vstavite v telefon in ga pokrijte s folijo (mat navzgor).

Če želite obdržati vnose za nadaljnjo uporabo, lahko shranete datoteko s spremembami na trdi disk, preden zaprete okno programa.
Vamotel d.o.o.
Na jasi 53
2250 Ptuj

GSM: 041 355 406
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni