Prikazovalniki sporočil - Vamotel

Pojdi na vsebino
Klicni sistem BEST
Prikazovalniki sporočil

BEST nudi različne prikazovalnike: od velikih za večje ustanove do manjših, ločenih prikazovalnikov za uporabo v samostojnih bivalnih prostorih. Prikazovalniki nam prikažejo, kje in kdo je sprožil klic, kot na primer »ODD. E SOBA 253P2«, kar bi v tem primeru pomenilo, da varovanec v oddelku E, soba 253, postelja 2, potrebuje pomoč. Prikazovalniki prav tako prikazujejo, kje se nahaja osebje, zaradi potrditve, da je bil klic varovanca oskrbljen. Vsak prikazovalnik ima nastavljive stopnje audio pozivanja – piskanja.
Materiali izdelkov sistema BEST so v precejšnji meri prilagojeni boju proti onesnaževanju okolja, kar pomeni, da je vsako enoto v veliki meri možno reciklirati. Ko ob obisku naše stranke zahtevajo kvaliteto in tehnično dovršenosti, funkcionalnost in zanesljivost delovanja, poudarimo, da so za vse to uporabljeni samo najboljši materiali in najnovejša tehnologija v proizvodnji tako elektronskih kot zunanjih sestavnih delov.
Izdelki so oblikovani primerno modernemu okolju in sestavljeni tako, da za rokovanje in uporabo opreme ni potrebna posebna sposobnost pomoči potrebnih varovancev.
Vamotel d.o.o.
Na jasi 53
2250 Ptuj

GSM: 041 355 406
Nazaj na vsebino